Lagsbilletter: Risør HK heier på Larvik – Larvik

Lagsbilletter: Risør HK heier på Larvik

Larvik tilbyr lagsbilletter til alle kamper klubben spiller hjemme i Arena Larvik. Risør Håndballklubb er en av klubbene som har benyttet dette tilbudet for å skape noe sosialt utenfor 40 X 20. Da Larvik tok imot Metz i egen hall forrige lørdag stilte klubben med 77 store og små på tribunen.

Ville gjøre noe sammen- reiste til Larvik

Marita Straum er primus motor for disse turene og hun forteller at det hele startet da man ønsket å finne på noe utenfor håndballbanen med klubbens damelag.

-Damelaget i Risør Håndballklubb hadde ett ønske om å gjøre noe sosialt sammen i fjor, forteller Starum til larvikhk.no. De ønsket at det skulle være håndballrelatert og morsomt. Etter å ha søkt litt rundt på nettet kom vi over Lagstilbudet til Larvik. Vi leide minibuss og reiste bortover med ca. 15 personer for å se Larvik mot Györ. Dette var en veldig spesiell opplevelse siden det var den første kampen etter Karl Erik Bøhns bortgang. 

Damelaget synes dette var en veldig fin aktivitet og bestemte seg raskt for å ta en ny tur, men denne gangen ønsket de at resten av klubben skulle bli med på kamp i Larvik.

-Denne gangen leide vi en stor buss i tillegg til minibuss, og reiste bortover med ca. 60 spillere og trenere. Dette var en kjempesuksess! Spillerne syntes det er stor stas og få se landslagsspillere live, og autograflista var lang. Med nyinnkjøpte supporterartikler var det høyt lydnivå i bussen på vei hjem. Spillerne syntes det var ekstra kult når de fikk ansvar for å sende Larvik Hk sitt seil opp og ned ved hver scoring. 

-Etter fjorårets suksess har styret i RHK nå vedtatt at vi skal reise på Larvik-kamp minst en gang i året!

Lørdag 18. oktober spilte Larvik mot det franske laget Metz, og der stilte altså Risør HK med 77 store som heiet Larvik-jentene frem til seier.

Vi i Larvik Håndballklubb er rett og slett superimponerte over interessen og den jobben Risør HK gjør i forbindelse med disse turene.

Velkommen tilbake!

Bestill lagsbilletter til din klubb

Lørdagene 8. november og 22. november spiller Larvik nye hjemmekamper i Champions League og vi har fortsatt noen lagsbilletter igjen.

Til kampen mot Baia Mare den 8.november er det Eidsvold IF J11 som leder bestillingstoppen. De kommer med 34 store og små til Arena Larvik. Den 22. november er det Gjerdrum Håndball som ligger soleklart i tet. De kommer med hele 110 personer som skal se Larvik spille mot MKS Selgros Lublin!

Vi gleder oss!

Ønsker dere å benytte vårt lagstilbud kan dere lese mer om tilbudet og bestille billetter via denne linken: Lagsbilletter til kampene høsten 2014