Publikumsfest i Kongsberghallen – Larvik

Publikumsfest i Kongsberghallen

Larvik spilte kamp nummer 500 i eliteserien i kveld og som i mange andre endte kampen med seier. Ekstra artig var det at Skrim samtidig satt publikumsrekord i Kongsberghallen. Hele 1351 tilskuere tok turen og man kan trygt si at de fikk valuta for pengene fra to målhungrige lag, hele 69 mål ble de vitne til. Larvik laget 40 og Skrim laget 29.

-Vi lager 40 mål og skyter godt gjennom hele kampen, med andre omgangen som den skarpeste, sier Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no etter kampen. Vi mangller en del i returløp og forsvarsspill, men det skal vi ta ut til fredag. i dag var det viktig å få fordelt spilletiden og gi mye spilletid til de som ikke var så mye på banen mot Lublin.  Den planen ffungerte heldigvis godt i kveld. Nå bør vi ha mye å kjøre med mot Baia Mare på fredag.

-Det var også artig å se at Alma løftet seg i andre omgang. Hun fikk mange kontringer og åpne skudd mot seg i første omgang. Etter pause fikk hun mer av den hjelpen hun trenger fra forsvaret, og da kom også redningene.

Sandra Toft var tilbake etter hendelsen i helgen, men så hele kampen fra benken. Det samme gjorde Gro Hammerseng-Edin som tok ut mye mot Lublin sist fredag. Alina Wojtas spilte en solid kamp mot Lublin- i begge ender av banen. Mort Skrim ble hun stort sett benyttet som forsvarsspiller.

Anja Hammesreng-Edin slapp til fra start i kveld og hun svarte med å levere en kanonkamp. Hele 10 spillemål ble det på Anja hvorav flere susere fra distanse.Sanna Solberg spilte i litt over en omgang og gjorde det veldig bra. Hun scorte 6 mål på den tiden hun fikk, hvorav det ene var en ny variant som Skrims målvakt ikke helt så komme. Seks mål ble det også på Linn-Kristin Riegelhuth Koren, hvor det siste kom etter en lekker flyver på høyresiden.

Neste oppgave for Larvik kommer på fredag, da er Baia Mare verter i den tredje runden i Champions League. Kampen starter klokken 1800 norsk tid og blir sendt på Viasat 4.