Larvik møter Halden i Cupfinalen – Larvik

Larvik møter Halden i Cupfinalen

Larvik er klare for klubbens 19. cupfinale etter seier 27-17 mot Nordstrand i Bjørnholthallen. Motstander blir nyopprykkede Halden som i kveld slo ut favorittene fra Oppsal etter fire ekstraomganger- 31-28.

Nordstrand yppet seg litt i begynnelsen og ledet 3-1 før Larvik satt fart. Larvik rullerte godt på laget i kveld og i startoppstillingen fant vi flere av de som ikke fikk så mye tid på banen mot Baia Mare sist fredag.

-Det ble en fin gjennomføring for oss i kveld, forteller Ole Gustav Gjekstad. Måler var å holde i gang hele laget og det planen fungerte godt. Det var flott å se Linn Jørum Sulland i godt slag og  at Alma Hasanic levrete godt gjennom hele kampen. Vilde Johansen produserer også mye bra offensivt. Hun får med seg en solid rekke med 7-metere samtidig som hun også setter inn noen flotte mål. Det passet veldig bra på en kveld hvor vi ønsket å spare Isabel Blanco fra spill. Det betyr at vi bør stå bra rustet før kampen mot Baia Mare på lørdag, avslutter Ole Gustav.

Linn Jørum Sulland ble kåret til Larviks beste spiller av en lokal jury. Gro Hammerseng-Edin, Nora Mørk og Alina nøyde seg med en langt mindre dose spill en de har gjort i det siste.

Halden blir Larviks motstander i Cupfinalen den 30. desember. Det kan kun kalles en overraskelse, selv om haldenserne har levert mange gode prestasjoner i sesonginnledningen.