Semifinalekveld – Larvik

Semifinalekveld

I kveld skal det avgjøres hvilke fire lag som skal spille Cupfinalene i Oslo Spektrum tirsdag 30. desember. I kvinneklassen møtes Oppsal og overraskelseslaget Halden i den ene semifinalen. I den andre er Nordstrand verter og Larvik gjester. I herreklassen møter ØiIF Arendal Elverum, mens Haslum tar imot Bodø i Nadderudhallen. Alle kampene har avkast kl.1900.

I kveld kan du se håndball på flere måter. Alle fire kampene overføres direkte på TV2 Sumo med start kl.1900. Der kan du velge din favorittkamp eller rett og slett følge dramaet sammen med ekspertene i TV2s HåndballXtra som starter med en liten oppkjøring kl.1830 på TV2 Sportskanalen.

Cupfinale nr 19?

Larvik regnes som storfavoritter i oppgjøret mot Nordstarnd og vil med seier være klare for klubbens 19. cupfinale- den 13. på rad. Larvik og Nordstrand har lange cuptradisjoner. Larvik har vunnet 14 av de 18 finalene klubben har deltatt i. Nordstrand har spilt 7 finaler hvorav 2 har endt med Kongepokal. I tre av finalene har Larvik vært Nordstrands motsnader, hvor førstnevnte har stukket av med «bøtta» samtlige ganger.

I den andre semifinalen mellom Oppsal og Halden har ingen av lagene hatt gleden av å opptre som finalelag tidligere.

Solberg-dobbel?

Foran denne sesongen valgte tvillingsøstrene Sanna og Silje Solberg å forlate Stabæk.  Sanna endte i Larvik, mens Silje endte opp i Team TVIS Holstebro i Danmark, hvor hun erstattet vår egen Sandra Toft i målet. Begge har tidligere spilt Cupfinaler med Stabæk, men nå kan tvillingene bli klare for Cupfinale i hvert sitt land. Sije og hennes nye klubb slo ut Viborg i semifinalen i forrige uke. Dersom det går veien for Larvik i kveld vil det bli en travel romjul for familien Solberg og deres venner. Silje spiller finale mot FC Midtjylland den 27. desember. Den norske finalen spilles som tidligere nevnt tre dager senere.

Nordstrand-Larvik, i kveld kl.1900 i Bjørnholthallen. Se kampen på TV2 Sumo eller følg med på alt som skjer i HåndballXtra kl.1900.