Ti nasjoner sender Larvik på TV – Larvik

Ti nasjoner sender Larvik på TV

Larvik Håndballklubb har et stort navn innen europeisk kvinnehåndball. Sesong etter sesong slåss klubben med de beste håndball-lagene på denne planeten. Det du kanskje ikke visste er at hver eneste helg Larvik opptrer i Champions League sitter det håndballfans klisteret til skjermen i store deler av Europa.

Lørdag sendes Larviks kamp mot Baia Mare på elleve TV-kanaler i ti land og samtlige kanaler sender kampen direkte fra kl.1815. I tillegg kan resten av verden streame kampen via EHFTV.com. Der vet vi at det sitter mange Larvik-tilhengere som følger spent med. Klubben har fans over hele kloden fra USA til Australia.

Denne lørdagen benytter som nevnt ti land TV-rettighetene sine. Kampen sendes selvfølgelig i Norge og Romania. Her hjemme er det Viasat 4 som sender kampen og i Romania viser både Digi Sport og Dolce det hele direkte.

I tillegg kan man følge med på det som skjer via TV i Bosnia, Kroatia, Tsjekkia, Ungarn, Montenegro, Serbia, Slovakia og Makedonia.

Informasjonsansvarlig i Larvik Håndballklubb Tor Odvar Moen håper at Arena Larvik fylles til randen i morgen slik at TV-bildene som sendes ut byr på god reklame for byen og klubben.

-Det er utrolig artig at man kan se kampen uansett om man befinner seg på Langestrand eller i Tokyo. Det setter både klubben og byen på kartet. Derfor hadde det vært veldig artig om vi kunne sende ut bilder av en fullsatt Arena til folket som ser kampen på TV eller via ehftv.com. Fredag ettermiddag ser det bra ut med tanke på billettsalget så langt, men det er forsatt flere gode plasser igjen til de som ikke har bestemt seg enda, eller for å si det på en annen måte, det er plass til flere og vi har bare gode sitteplasser i Arena Larvik.

-Den første kampen mot Metz var en fantastisk opplevelse. Jeg kan ikke huske at stemningen har vært så god under en kamp i Arena noen gang. De siste 15 minuttene merket jeg at jeg faktisk følte en stolthet over å ha en så bra hjemmebane. Så la oss lage en like flott ramme for laget, og de som følger dette fra TV en gang til, oppfordrer Tor Odvar avslutningsvis.

Larvik- Baia Mare, lørdag 8. november kl.1815 i Arena Larvik. Dørene og «Publikumsbaren» åpner kl.1645.

Kampen sendes på Viasat 4 med sendestart kl.1800.