Håper på første borteseier i Champions League – Larvik

Håper på første borteseier i Champions League

Da sluttsignalet i kampen mellom Baia Mare og Larvik gikk fredag for en drøy uke siden var en mann mer fortvilet enn noen andre. Baia Mares trener Costică Buceschi trodde knapt det han så da ballen ble spilt utover sidelinjen i rumenernes siste angrep. Han forstod raskt hvor viktig i det minste ett poeng hadde vært i egen hall, for på bortebane har Baia Mare hatt det tungt i Champione League-sammenheng.

Costică Buceschi hadde i tillegg sett sitt lag brenne 7 av 11 7-metere mot Sandra Toft i Larviks mål. Kvelden ble ingen suksess, men den ga nok allikevel et håp om at Larvik kan slås i deres egen hall. Det å komme til så mange sjanser betyr at man faktisk har spilt ganske bra, men da må trenden på bortebane snus.

Nå hører det med til historien at dette spøkelset dreier seg om fire kamper. Tre i forrige sesong og det kunusende nederlaget på ti mål mot Metz for to uker siden.

-Vi hadde sjansen til å ta poeng på hjemmebane. Det blir lang tøffere å få med seg noe fra bortebane, for så langt har det vært forskjell på hvordan vi opptrer hjemme og borte. I tillegg fikk vi nok en psykologisk trykk sist da det ene etter det andre forsøket fra 7-metersmerke ikke gikk inn. Jeg håper og tror at vi skal overvinne dette mot Larvik i kveld.

HCM Baia Mare stiller til start med en endring fra kampen sist. Brasilianske Alexandra Do Nacimento er ikke med til Larvik. Hun sliter med en skade i et kne. Larvik stiller med de samme 15 som gikk seirende ut av oppgjøret i Baia Mare på fredag og i semifinalen i Cupen mit Nordstrand sist onsdag.