Larvik Håndballskole 2015- UTSOLGT – Larvik

Larvik Håndballskole 2015- UTSOLGT

Håndballskolen er fulltegnet pr. 27. november 2014. Dersom du ønsker å stå på venteliste kan du sende en mail til: handballskole@larvikhk.no

LARVIK HÅNDBALLSKOLE 2015- UTSOLGT!

Larvik Håndballskole uke 26 2015

Larvik Håndballklubb har igjen gleden av å invitere til vår sommersuksess Larvik Håndballskole. Dette blir den 18. utgaven av det vi kaller sommerens vakreste eventyr i Larvik. Håndballskolen starter opp mandag 22. juni og holder på frem til og med fredag 26. juni.

Håndballskolen arrangeres i 2015 for 18. gang og vi håper og tror at også denne utgaven vil bli en fulltreffer.
Dersom du har deltatt på en av våre tidligere håndballskoler vet du litt om hva som venter deg. Til dere som melder dere på for første gang vil vi bare si; det blir en super uke i Larvik hvor du får oppleve en hel masse både på og utenfor håndballbanen. Det er viktig at dere leser nøye gjennom informasjonen som står på denne siden.

Når arrangeres dette?
I år arrangeres håndballskolen i uke 26. Vi starter opp mandag 22. juni og holder på til fredag formiddag den 26.juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen blir lagt ut på www.larvikhk.no ca. 14 dager før håndballskolen starter.

Hvem kan delta?
-jenter i alderen 10 til 16 år (2005-1999).

Hvor og hvordan?
Vi starter opp på mandag formiddag og avslutter uken tidlig fredag formiddag. Håndballskolen vil foregå  rundt omkring i hallene i Larvik, med byens storstue Arena Larvik som hovedbase. I løpet av håndballskolen skal vi ha syv håndballøkter. I tillegg skal vi selvfølgelig kose oss litt utenfor håndballbanen med diverse sosiale aktiviteter.

Instruktører
Spillerne på Larvik Håndballklubbs Eliteserielag stiller som trenere på håndballskolen.

Overnatting
De som ønsker å benytte seg av overnattingstilbudet vårt, blir innkvartert på en av byens skoler. Dere blir fordelt på rommene etter ønske eller alder slik at du alltid kan ha en venn/venninne eller jevnaldrende i nærheten. Her vil det være døgnkontinuerlig vakthold.

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder, klubbtilhørighet og kjønn. Dersom du ønsker å bo og trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen skriver du det inn i kommentarfeltet når du gjennomfører påmeldingen.

Priser
Deltakeravgift: kr 2350,-inklduerer instruksjon, lunsj hver dag, diplom og T-trøye.
Overnattingsavgift: kr 1400,- inkluderer overnatting, alle aktiviteter, fire måltider pr. dag.
Total pakke kr 3750,- inkl.gebyr.
Dersom du velger å delta uten overnatting må du betale ekstra (fra kr.80 til kr 300,-) for de aktiviteter og måltider du vil være med på.

 

Avbestilling

Dersom man må trekke seg før håndballskolen starter vil vi måtte beholde kr 500,- i adm. gebyr. Legeattest må fremvises. Ved avmelding etter at skolen har starter, vil det ikke bli refundert noe av beløpet.

T-skjorter
Unisex og er forholdsvis store i størrelser.
Str. går fra XS- XXL.

Bank
For din egen sikkerhets skyld kan vi tilby Bank under oppholdet. Pengene, som du setter inn ved ankomst, kan du porsjonsvis ta ut under uken via ditt eget Bankkort. De fleste velger denne løsningen.

 

Ofte besvarte spørsmål
Hvordan betaler vi?
– Påmelding og betaling skjer direkte via våre nettsider. Vi benytter billettsystemet og du betaler med kid.

Får vi tilsendt bekreftelse på om vi er påmeldt?
– Du vil motta en kvittering via e-post. Det er din bekreftelse på at påmeldingen er gjennomført. Linken til bestilling og betaling finner du på denne siden. Dersom du ikke kan se å ha mottatt kvitteringen på e-post bør du sjekke søppelpost/spam i ditt epostprogram.

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med venninnene mine. Kan jeg det?
– Ja selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Du kan også skrive hvem du vil bo sammen med på skjemaet. Hvis du ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, skriver du dette i påmeldingsskjema.
Hva skjer hvis jeg blir syk eller skadet?
– Dersom du blir syk eller skadet rett før håndballskolen starter får du pengene igjen (minus kr 500,- i adm. gebyr) mot fremvist legeattest. Blir du syk eller skadet etter at oppholdet har startet får du ikke penger tilbake.
Er det mulig med søskenmoderasjon?
– Nei, vi har ikke det tilbudet på våre håndballskoler.
Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
-Oppgi dette i kommentarfeltet når du bestiller.

 

 Kontaktinfo: handballskole@larvikhk.no / 479 38 809