God åpningshelg i Lerøyserien – Larvik

God åpningshelg i Lerøyserien

Larvik fikk en flott start da landets 16 beste 18-årslag kastet igang Lerøyserien. To seire og et tap ble fasit etter at helgens arrangment i Framhallen var ferdig- og det er klart godkjent.

Lørdag startet Larvik dagen med å slå Fredrikstad 29-26 og noen timer senere ble Fjellhammer knust 27-17. Søndag ventet Nordstrand i siste kamp. Nordstrands uttelling lørdag var seier mot Fredrikstad og tap mot Fjellhammer.

Det var lenge en jevnspilt kamp, hvor avgjørelsen nok falt da Nordstrand rykket til 16-11. Larvik jobbet seg tilbake og var kun et mål bak på stillingen 16-15. Nordstrand la på til 17-15 med et drøyt minutt igjen av kampen. Larviks reduserte til 17-16 med 18 sekunder igjen å spille, men Nordstrand puttet inn sin siste ball med to sekunder igjen og sikret seg med det en tomålsseier 18-16.

-Vi jobber hardt gjennom hele kampen, men vi brenner en del opplagte sjanser, forteller lagets hovedtrener Katja Nyberg etter kampen. På stillingen 14-15 brenner vi to helt rene. Der hadde vi sjansen, men vi løp nok lit tom for krefter.

Fire poeng er uansett en flott start på sesongen i Lerøyserien.

-Helgen er godkjent alt i alt, understreker lagets tener Trygve Olsen. Tapet i siste kamp føles surt for vi brenner et hav av sjanser i løpet av de 50 minuttene. Jentene skal ha ros for at de står på hele veiem selv om det kladder. Desverre ble det litt stang ut i siste kamp.

Lerøyserien forsetter helgen 13. og 14. desember.