Målfest i åpningsfest! – Larvik

Målfest i åpningsfest!

"Det blir itj fæst uten skinnvest" heter det i Trøndelag. Vel, det ble muligens ikke en skikkelig bygdefest, men det ble en meget underholdende kamp for de drøyt 3150 tilskuerne som tok turen til åpningen av et nyoppusset og utsolgt Trondheim Spektrum i kveld. Byåsens unge jenter bet godt i fra seg, men klarte aldri å stresse et rutinert Larvik-lag som gjorde akkurat den jobben som måtte til for å ta to poeng- og forbli ubseieret i seriesammenheng i over 5000 dager.

Larvik er inne i slutten av et meget tett kampprogram som startet opp for alvor den 15. oktober. En drøy måned senere og med en kamp igjen før EM-oppholdet sier fasiten full pott i alle turneringer. Lørdag venter MKS Lublin i en meget viktig kamp i avslutningen av gruppespillet i Champions League. Derfor var det om å gjøre å komme unna så billig som mulig fra kveldens oppgjør mot Byåsen.

-Vi gjør en helt grei jobb i kveld, sier Ole Gustav Gjekstad som nok kun tenkt seg noen færre innslupne mål. Vi slurver en del bakover samtidig som Byåsen nok slipper seg litt mer løs enn vanlig mot oss. Med ballen i henda var vi stort sett veldig gode gjennom hele kampen. Trettini mål er bra. Fint at vi også får luftet samtlige, med unntak av Alina (Wojtas). Hun trenger vi i godt slag på lørdag. 

Nora Mørk ble kåret ti Larviks beste spiller i kampen. Hun gjorde en god jobb. Det gjorde også Linn-Kristin Riegelhuth Koren som ble kampens toppscorer med ni mål.