Full fest- full pott! – Larvik

Full fest- full pott!

Larvik er klare for Hovedrunden med maksimale åtte poeng på kontoen. MKS Lublin var rett og slett sjanseløse på avansement i kveld. Larvik tromlet over polakkene i første omgang og ledet hele 20-10 til pause. I tillegg ble det satt ny rekord for antall tilskuere i Arena Larvik for tre kamper i gruppsepillet. Hele 3855 tok turen- totalt har fantastiske 10552 tilskuere sett Larviks kamper i gruppespillet!

Larvik avgorde kampen med en suveren førsteomgang. Etter 24 mninutter stod det 17-7 på tavla og da var løpet kjørt for polakkene. Larvik traff godt med sitt aggresive forsvarsspill hvor Nora Mørk tok seg av Lublins beste skytter Marta Gega. Det stresset Lublin voldsomt og ga Larvik veldig mange kontringsmuligheter som var med på å strekke avstandene mellom lagene til hele ti mål til pause- 20-10.

Larvik startet andere omgang med nok et lite rykk før Lublin meldet seg på i kampen. Polakkene kuttet ned ledelsen til 8 mål før Larvik nok en gang fikk fart i beina. Larvik ledet 35-21 med noen få minutter igjen av kampen. Lublin pyntet litt på resultatet de siste minuttene og slapp unna med 35-24 til slutt.

Nora Mørk var tross en kraftig smell i hodet på fredagens trening helt i hopla allerede fra start og ble Larviks toppscorer og beste spiller med 9 mål.

Ole Gustav Gjekstad hadde en av sine roligere dager på benken og var svært fornøyd med den jobben jenetene har lagt ned i høst.

-I dag gikk vi etter strupen på Lublin og klarte å avgjøre det hele på en omgang. Det var utrolig flott se en gjeng med så mye enrgi i høstens 19. kamp- alle vunnet.

-Jeg kan love at det ikke går av seg selv! Jentene jobber steinhardt hver enste dag og tar ingenting for gitt. Vi er skjerpa endten det er seriekamp på en onsdag eller toppmatch på en lørdag.

Larvik brøt en annen barriere i kveld; for første gang har Larvik vunnet samtlige 6 kamper i et gruppespill. For en herlig gjeng!