Pressemelding: Gjekstad gir seg i Larvik ved sesongslutt – Larvik

Pressemelding: Gjekstad gir seg i Larvik ved sesongslutt

Larvik Håndballklubbs sportssjef og hovedtrener de siste fire sesongene, Ole Gustav Gjekstad, har gitt klubben beskjed om at hans periode med det sportslige ansvaret er over når kontrakten utløper 31. mai 2015. Under Gjekstads siste periode som trener har klubben vunnet 4 seriemesterskap, 4 NM-titler og 4 sluttspillsmesterskap. Klubben har også spilt en Champions League-finale, våren 2013.

Larvik Håndballklubb har satt stor pris på samarbeidet med Gjekstad og er svært takknemlig for det arbeidet han har gjort i klubben så langt. Nå er målsettingen å avslutte det gode samarbeidet med nye NM-, serie og sluttspillstitler nå i romjulen og våren 2015. Og selvfølgelig å hente hjem den største klubbpokalen av dem alle – Champions League-pokalen.

Larvik Håndballklubb har kjent til Gjekstads beslutning en ukes tid. Klubben har allerede startet arbeidet med å finne Gjekstads erstatter. Når vedkommende er på plass vil klubben melde slikt i en pressemelding, inntil det skjer vil klubben ikke gi kommentarer til spekulasjoner rundt fremtidige trenerkandidater.

Klubbens kontaktperson er klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, 47938808.

Ole Gustav Gjekstad kan treffes på telefon 47938811.