En debutant og et come back – Larvik

En debutant og et come back

Larviks lagoppstilling til Cupfinalen har fått påført to nye navn siden sist Larvik spilte kamp. I morgen gjør Thea Mørk come back etter å ha vært på sidelinjen siden 21. januar på grunn av en korsbåndskade, mens Marit Malm Frafjord passer på å debutere for Larvik i selveste Cupfinalen. Marit har ikke spilt håndball siden hun røk en akillesscene i februar.

Begge to har deltatt fullt på treningene til Larvik de siste 6-7 ukene og er nå vurdert klare til å delta i kamp.

 

Ole Gustav Gjekstad ser frem til å få disse i spill igjen.

-Begge to har sett veldig bra ut på trening og vi gleder oss veldig til å se dem tilbake på banen igjen. De har jobbet utrolig hardt for å komme tilbake, derfor er det ekstra stas at vi kan gi dem Cupfinalen som første kamp etter lange opphold.

 

-Nå håper vi at Thea har hatt sitt siste «set back». Hun er i veldig bra fysisk form, men trenger tid til å spille seg varm i trøya igjen. Hun spiller med noen restriksjoner på tid nå i begynnelsen av hennes come back.

 

-Marit har sett veldig bra ut på trening. Hun ser ut til å falle godt inn i systemene våre, men vi skal huske at det er forskjell på trening og kamp. Vi må gi Marit tid til å bli vant til kamptempoet igjen.

 

-Vi starter en ny og viktig internasjonal periode om en måneds tid, da trenger vi å ha så mange som mulig i slag. Med de to tilbake får vi enda mer å velge blant. Det er passer fint, avslutter Ole Gustav.

 

Cupfinale: HK Halden-Larvik, tirsdag 30. desember kl.1530 i Oslo Spektrum.