-Folk er snille i Larvik – Larvik

-Folk er snille i Larvik

Det er kun to dager igjen til seriefinalen i Grundigligaen mellom Larvik og Glassverket. Toppkampen blir Jeanett Kristiansens første møtet med publikum i Arena Larvik etter overgangen til Glasverket i sommer. I følge glassverketelite.no gleder hun seg veldig til det.

-Det er alltid fint å komme tilbake til Larvik, forteller Jeanett til glassverketelite.no. Jeg bare gleder meg til å treffe gamle kjente. Jeg regner ikke med noe negativt fra publikum.

Det tror vi hun får helt rett i. Så langt vi kan huske tilbake har tidligere Larvik-spillere fått en ekstra applaus fra publikum i Arena Larvik eller Bergslihallen når de har vendt tilbake med sin nye klubb. Hun tror det blir langt tøffere å møte Larvik på banen.

– Det er alltid morsomt å møte et av verdens beste håndballag, og det er gøy at det faktisk er en toppkamp. Det blir tøft, men også en god oppladning til den viktige Storhamar-kampen uken etter, smiler Jeanett Kristiansen.

Før onsdagens kamp finner vi Larvik på førsteplass med full pott etter elleve serierunder. Glassverket har avgitt tre poeng på samme kampantall. Dersom Larvik går seirende ut av kampen vil det sende klubben et langt skritt på vei mot et nytt seriemesterskap.

Larvik-Glassverket, Grundigligaen, onsdag 14. januar kl.1830 i Arena Larvik

Kilde: glassverketelite.no