Ole Gustav Gjekstad starter i Protector Forsikring – Larvik

Ole Gustav Gjekstad starter i Protector Forsikring

Tidlig i desember 2014 fortalte Ole Gustav Gjekstad at han kom til å gi seg som trener for Larvik Håndballklubb ved sesongslutt. I dag offentligjorde en av Larviks samarbeidspartnere Portector Forsikring at Ole Gustav blir en del av deres stab fra 1. juni- som Direktør for Prestasjonsutvikilng. Her er deres pressemelding.

Protector Forsikring, som snart passerer 2,5 mrd i omsetning, og har vært en av børsvinnerne de siste årene, fortsetter å utfordre. Ambisjonene er høye, og nå ansettes tidligere trener for Larvik Håndballklubb, Ole Gustav Gjekstad, som Direktør for Prestasjonsutvikling, fra 1. juni 2015.

 

«Ole Gustav skal jobbe med å videreutvikle vår prestasjonskultur internt i Protector. Vi har helt fra starten jobbet målrettet med å etablere gode og målbare prosesser. Vi tror sterkt på vår visjon og våre verdier, og har etablert vår egen Dream Team ambisjon. Ettersom vi har sponset Larvik, har vi fått muligheten til å bli godt kjent med Ole Gustav, og vi er fulle av beundring for de resultatene han har vært med å skape i Larvik. Larvik, er blant verdens beste håndball lag, og vi har ikke mindre ambisjoner for vårt eget selskap. Vi gleder oss til å få ham med på laget», sier Sverre Bjerkeli, adm.dir i Protector Forsikring.

 

Ole Gustav er svært opptatt av prestasjonsutvikling:

«Prestasjonsutvikling er et område som er like viktig i næringslivet som på håndballbanen. Alle resultater kommer på grunn av noe, og på tross av noe annet. Jeg mener at nedturen starter både i idrett og næringsliv når man slutter å jakte på det som er «på tross av». Det er alltid mye vi kan forbedre, og hvis vi stopper opp i mer enn noen korte øyeblikk for feire oss selv, så kan det være tiden våre konkurrenter trenger for å ta oss igjen. Det gjelder å glede seg til prosessen i det å bli bedre, samt finne arbeidsgleden i det å jobbe sammen med andre som har høye ambisjoner og hårete mål.

«Jeg gleder meg til å bruke mine erfaringer fra idrett og næringsliv, og ser frem til en helt unik stilling og en spennende jobb i Protector – et selskap som allerede har bevist mye, og som har mange dyktige medarbeidere som jeg ser frem til å lære bedre å kjenne,» sier Ole Gustav Gjekstad.