Pressemelding: Tor Odvar Moen blir Larviks nye hovedtrener – Larvik

Pressemelding: Tor Odvar Moen blir Larviks nye hovedtrener

Jakten på Ole Gustav Gjekstads erstatter er over. Det blir dagens nummer to, Tor Odvar Moen, som overtar ansvaret for Larviks elitelag når forberedelsene til ny sesong starter i juni.

Tor Odvar Moen har vært ansatt i Larvik Håndballklubb siden juni 1997, da han etter endt trenerjobb for herrelaget til Runar takket ja til å bli daværende Larvik-trener Kristian Halldorssons assistent.  Siden den gang har han også vært ansatt i klubbens administrasjon, der har han stort sett bekledd alle roller.

I løpet av de drøyt 17 årene har han ved flere anledninger hatt ansvaret for klubbens rekrutteringslag, samt assistert klubbens hovedtrenere. I sesongen 2010/2011, da Larvik gikk til topps i Champions League, ble han tildelt hovedansvaret for elitelaget da Karl Erik Bøhn måtte forlate klubben ved nyttår 2011. De siste tre og en halv sesongene har Tor Odvar assistert Ole Gustav Gjekstad.

-Det blir veldig spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, forteller Tor Odvar Moen. Jeg har jo hatt mange roller i klubben på og utenfor banen. Den siste tiden har det blitt tydeligere og tydeligere for meg at det er på «gølvet» jeg trives aller best. Det var jo slik det begynte en gang i tiden.

Lagets kaptein Gro Hammerseng-Edin har følgende kommentar til ansettelsen.

-Jeg er veldig glad for at Tor Odvar har sagt ja til å styre skuta. Han har faglig sylskarp, har den nødvendige erfaringen, og ikke minst er det betryggende å kunne sikre at det fastholdes en rød tråd i måten å jobbe på når Ole Gustav har søkt nye utfordringer. De to har sammen vært bærebjelker i den sterke kulturen som har kjennetegnet Larvik HK sportslig i mange år.

Thor Edvard Mathisen

Styrets leder