Skrudde opp tempoet – Larvik

Skrudde opp tempoet

Larviks første omgang mot Fredrikstad var definitivt ikke godkjent. Ledelse 11-6 til pause var ikke mye å juble for. Da andre omgang startet skrudde Larvik og Nora Mørk opp tempoet flere hakk. Det sørget for at det stod anstendige 29-15 på tavla da dommerne blåste av kampen.

Larvik var i det store og hele bunnsolide bakover gjennom hele kampen. I løpet av de første femten minuttene tillot Larvik vertskapet og score en gang. De gangene det glapp litt var Sandra Toft på plass med noen gode redninger. Problemet var at Larvik ikke klarte å utnytte det gode defnsive spillet. Halvveis i omgangen stod det kun 4-1 til Larvik.

Det var relativt enkelt å se at Larvik hadde helt andre planer for den andre omgangen. Forsvaret var fortsatt meget solid, samtidig steg tempoet i spillet med ball. Nora Mørk slo an tonen med å være sist på Larviks fem første mål i andre omgang. Larvik rykket fra 11-6 til 21-8 i løpet av de seksten første minuttene av andre omgang.

Nora Mørk ble toppscorer med 10 mål og ble kåret til Larviks beste spiller i kampen. Linn-Kristin Riegelhuth Koren bidro også godt offensivt og endte med 6 mål. Larviks to venstrekanter Sanna Solberg og Thea Mørk var også solide bidragsytere fremover med henholdsvis 6 og 3 mål hver seg. Defensivt t skal alle Larviks spillere ha honnør fra god jobbing. Det lover godt før premieren på Hovedrunden i Champions League mot Györ kommende søndag.