-Vi har kommet styrket ut – Larvik

-Vi har kommet styrket ut

Györi Audi ETO KC som er klubbens fulle navn starter Hovedrunden i Champions League mot Larvik uten et stort antall verdensklasse spillere, men Heidi Løke er like optimistisk som alltid, og nekter å gi etter for vanskelighetene.

Den offisielle Champions League- siden ehfCL.com har intervjuet Heidi Løke før toppkampen i gruppe 2 søndag, og hun er fortsatt optimistisk på eget lags vegne.

-Jeg sier ikke at den lange listen over sidelinjen stjerner ikke preger oss, men vi vet at dette betyr at vi bare må jobbe enda hardere enn før. Jeg er sikker på at Györ fortsatt er en sterk kandidat til deltagelse i Final4 i mai,  forteller den norske linjespillern til netstedet.

-Noen har vel ment at det har hvilt en aldri så liten forbannelse over oss de siste månedene, men når jeg ser meg rundt i garderoben ser jeg bare veldig bestemte ansikter. Du vet, skader skjer i idretten, det er ikke mye du kan gjøre med det, annet enn å akseptere det. Alt jeg kan si er at disse utfordringene har gjort oss enda mer sammensveiset.

Györ starter som nevnt med Larvik i første kamp. Begge lag entrer Hovedrunden med full pott.

-Jeg vet ikke om det er en god eller en dårlig ting at vi begynner hovedrunden mot Larvik. Før eller senere vil du møte de sterkeste lagene i konkurransen, og da handler det mest om hvilken form lagene er i. Nå tror jeg også at Larvik vil være blant lagene som ender opp i FINAL4 deltakerne, jeg håper at vi kan møtes der også.

Loke hevder Győr har ikke gitt opp på noen av sine mål, hun mener mener at laget er sterkt nok til å forsvare alle sine titler.

-Moralen i laget er god, og vi er alle sultne på å vise hvor sterke vi fortsatt er. Det som har skjedd har skjedd, nå må vi holde rett fokus og jobbe knallhardt videre. Vi har gode spillere og en god trener. Vi har ingen grunn til ikke å tro på oss selv.

-Selvfølgelig må vi utvikle noen nye rutiner både i angrep og forsvar, noe som tar tid, men vi er rolige og fokuserte og klare,» konkluderte Loke

Kampen ser du på Viasat 4 søndag kveld kl.1900.

 

-Selvfølgelig må vi utvikle nye rutiner både i angrep og forsvar, noe som tar tid, men vi er rolige og fokuserte,» konkluderte Loke.