-Vi spiller med lave skuldre – Larvik

-Vi spiller med lave skuldre

Viborg skyver favorittstempelet over på Larvik før oppgjøret i Arena Larvik lørdag kveld. Det kommer tydelig frem når lagets veteran Rikke Skov (34) uttaler seg til ehfcl.com før kampen.

-Kampen mot Larvik er definitivt en kamp hvor vi kan spille avslappet og med lave skuldre, for den er det ingen som på forhånd forventer at vi skal vinne, selv med 6-7 av de spillerne vi nå har ute med skade på banen.

-Jeg sier ikke at vi helt sikkert kommer til å tape, men i mine øyne vil Larvik uansett alltid være favoritter.

-Vår hovedoppgave blir å holde oss mentalt stabile selv om Larvik skulle lede med en fire til fem mål. Da må vi bare fortsette å fighte, slik vi gjorde mot Metz på mandag, avslutter Skov.

Larviks Tor Odvar Moen blir intervjuet i samme artikkel og sier at de kan leve med favorittrollen på hjemmebane, men at Viborg bruker vel mye av tiden til å dempe egen kapasitet ved å hinte til alle skadene laget sliter med. Viborgs lagoppstilling på lørdag vil fortsatt inneholde mange store navn.

-Viborg er fortsatt et topp internasjonalt lag som kan skape trøbbel for samtlige lag i turneringen.

Etter nyttår har Viborg stilt uten spillere som serbiske Sanja Damnjanovic, Mette Gravholt og Maria Fisker. Det er riktignok noen tunge navn som savnes her, men klubben kan fortsatt vise til en backrekke med Rikke Skov til venstre, svenske Isabelle Gulldén i midten og Louise Burgaard til høyre.  Legg til brasilanske Chana Masson og Sandra Tofts målvaktskollega på landslaget Rikke Poulsen helt bakerst, så ser vi alle at det er et meget godt lag Larvik skal duellere med lørdag kveld.

Larvik-Viborg, lørdag 7. februar kl.1830 i Arena Larvik.