-Vi kan gå hele veien! – Larvik

-Vi kan gå hele veien!

Nora Mørk er sjelden redd for å si hva hun mener og er alltid offensiv i tankegangen. I et intervju som er publisert på ehfcl.com forteller hun at hun har stor tro på at Larvik kan gjøre det helt store denne sesongen.

Larvik er det første laget som har sikret seg en plass i kvartfinalene i april. Hva ligger bak Larviks gode resultater og raske kvalifisering denne sesongen?

-Vi var åpenbart i en god posisjon etter gruppespillet der vi gikk videre med full pott. Det gjorde jobben vår en del enklere.

-Laget vårt er meget godt sammensatt nå. Vi har spillere som kan utfylle hverandre i samtlige posisjoner, så for meg er det ikke så overraskende at vi har kommet godt i gang.

Hvor langt tror du at dette kan gå?

– Jeg tror at vi kan nå hele veien til Final4. Det har vi så absolutt et godt nok lag til å klare, jeg vil vel bli veldig skuffet dersom det ikke går.

-Kommer vi dit kan  alt skje, da kan vi så absolutt gå hele veien til topps!

Dere har allerede slått de regjerende mesterne fra Györ. Betyr det noe for dere med tanke på veien videre?

-Ja, helt klart! Det gir oss et ekstra kick å vite at vi kan slå Györ også når vi er på besøk i Ungarn.

-I kampen sist var de det beste laget hele veien, og vi gleder oss til å møte dem på hjemmebane senere i måneden. Da skal vi gjøre det vi kan for å påføre dem et tap til!

Hvordan ser du på din egen fremtid, har du noen planer om å reise utenlands?

-Jeg føler ikke noen stor trang til å flytte på meg nå. Jeg har en kontrakt som strekker seg enda en sesong med Larvik, og det er det jeg forholder meg til.

-Jeg håper vi kan komme oss gjennom de økonomiske problemene våre, slik at vi kan fortsette her.

-Vi har et veldig godt lag som jeg håper vi kan holde sammen, for vi kan nå langt med denne gjengen.

Påvirkes dere av denne situasjonen?

-Selvfølgelig, det er umulig å ikke ha dette i tankene, men vi forsøker å skille det ut når vi er i kamp og trening. Da fokuserer vi på det vi kan gjøre noe med og det er å gjøre det så bra som mulig ute på banen.

-Vi håper at det igjen kan bidra til at vi kan overbevise vår omverden at vi  har et produkt som er verdt å redde.

 Sävehof-Larvik, fredag 13. februar kl.1900 på Viasat 4.