Larvik med 30 på rad – Larvik

Larvik med 30 på rad

Etter at Larvik gikk seirende ut av kveldens oppgjør mot Sävehof med 25-20 kan laget nå vise til 30 strake seire i inneværende sesong. Det er rett og slett imponerende. Sandra Toft stengte buret da Larvik "stakk kniven" i Sa¨vehof i andre omgang.

Danmarks landslagsmålvakt vartet opp med redninger fra alle posisjoner inkludert et par 7-meterskast som kom i en periode hvor vertene ennå ikke hadde sluppet taket. Mange av redingene hører til i kategorien matchvinnende redninger, som vi for øvrig har fått se ved flere anledninger denne sesongen. I etablert forsvar fikk Sandra god hjelp fra et hardtarbeidende Larvik-forsvar som blant annet inneholdt Tonje Larsen i seksti minutter. Det satt nevnte Toft stor pris på.

-Det var deilig å ha en så rutinert og god spiller foran seg, forteller Sandra etter kampen. Hun tar initiativ og og var flink til å fortelle meg hvor hun ville ha meg når svenskene forsøkte seg fra distanse.

Kampen ble aldri en velspilt affære. Det ble det som på godt norsk kan alles en slitekamp.

-Det var et slit og det blir litt rotete, men vi vinner. Sandra Toft bidrar stort, spesielt i andre omgang, sier Ole Gustav Gjekstad i en kort oppsummering etter kampen. Mye bra forsvarsspill, men vi sliter litt når vi har ballen selv. Sävehof er et vanskelig lag å spille mot, vi må være veldig fornøyd med seieren.

Larvik ble fikk god hjelp fra tribunen gjennom hele kampen. Rundt 100 personer hadde tatt turen til Partillebohallen i kveld. Vi ønsker å takke samtlige for suveren støtte gjennom hele kampen!

Larvik kan nå vise til en unik seiersrekke. Så langt har det blitt 30 på rad hvorav 16 i serien, 5 i Cupen og 9 i Champions League. Nå venter et par seriekamper mot Nordstrand og Oppsal før det skal kjempes om gruppseier mot Györ lørdag 28. februar. Vi gleder oss til fortsettelsen.