Flott første omgang senket Nordstrand – Larvik

Flott første omgang senket Nordstrand

Det var de siste tjue minuttene av første omgang som ble kveldens beholdnibg i Arena Larvik. Da vartet Larvik opp med festhåndball i høyt tempo. Den perioden kjørte hjemmelaget fullstendig over gjestene fra Nordstrand.

Det var kamp i drøye åtte minutter i Arena Larvik. Da skiftet Larvik gir og vant det neste kvarteret 12-1. Her var det flere av spillerne som fikk lite eller ingen spilletid mot Sävehof som dominerte kampen. Kristine Breistøl fikk vist frem storslegge ved flere anledninger. Vilde Johansen tok seg av det som ble sendt i retning linja samtidig som Anja Hammerseng-Edin utnyttet det som var av luker i gjestenes forsvar. Helt bakerst ryddet Alma Hasanic opp i det som kom forbi et hardtarbeidende forsvar.

Andre omgang ble dessverre ikke like god. Etter 13 minutter var avstanden fortsatt ti mål- 25-15. I løpet av de neste 10 minutene økte ledelsen til 14 mål. Da tok Nordstrand tok time out. Den gjorde underverker, for det var Nordstrand som stod for underholdningen de siste snaue åtte minuttene. Den perioden vant Nordstrand med 7-1. Sluttspurten sørget for at seiersdifferansen til Larvik ikke ble på mer enn åtte mål.

Den førsteomgangen vi fikk servert av Larvik var så god at kampen sett under ett får stempelet godkjent!

Nå venter en velfortjent frihelg for jentene. Batteriene skal lades opp før vi går inn i uken med kamp mot Oppsal i Oslo på onsdag og den spennende gruppefinalen mot Györ lørdag 28. februar..