Larvik HK trenger frivillige – Larvik

Larvik HK trenger frivillige

I dagens utgave av Østlands Posten kan man lese om hvor viktig den frivillige innsatsen er for at Larvik HK skal få arrangementene sine til å gå rundt. Klubben har fra før veldig arbeidsom gruppe med frivillige, men både de og klubben trenger mere hjelp. Dersom du kunne tenke deg å ta et dugnadstak hos oss kan du lese litt om hva vi trenger hjelp til her.

Målet vårt er å bygge opp en dugnadsgjeng som er så stor at oppgavene blir overkommelige for alle og samtidig skape en situasjon hvor ikke alle bør være tilstede på alle arrangementer.

Kiosk

Her trenger vi flere serviceinnstilte frivillige som kan hjelpe til med vaffelsteking eller ekspedering over disk. Her trenger vi også hjelp av noen som kan ta seg av påfyll av varer, rydding, evt. andre oppgaver som dukker opp og må løses løpende i løpet av arrangementet.

Servering+ vertskap

Vi har en utrolig flott damegruppe som stiller opp og tar seg av servering av sponsorer, presse og inviterte gjester. Her trenger vi hjelp til alle de øvrige prosjektene som gjennomføres når vi spiller kamper. Det være seg servering for klubber og lag som kommer på besøk, dagens kampsponsor, samt en rekke andre aktiviteter.

Her kan vi nevne et eksempel; når Györ kommer på besøk neste helg skal ca. 700 personer har bevertning før kamp, på førskjellige klokkeslett. Det sier seg selv at det krever litt av oss som vertskap.

Rigging + vakthold

«Gutta på gølvet» gjør en strålende jobb når Arena Larvik skal settes i stand til kamp, men også de trenger flere hender som vil bidra. Oppgavene er varierte, før kamp handler det meste om å sette arenaen i stand til kamp, etter det er på plass dreier det seg om vakthold, før det hele rigges ned igjen. Jo flere vi blir, jo enklere blir jobben!

Billettsalg

Selv om de aller fleste billettene til Larviks kamper blir solgt på forhånd via klubbens nettsted gjenstår det fortsatt en stor jobb med dette på kampdag. Oppgavene er salg av billetter over disk samt å være vertskap ved dørene når publikum skal inn i arenaen.

Kontakt:

Dersom du kan tenke deg å bidra på noen av disse områdene ber vi deg om å sende en mail til klubbens administrasjonssjef Torunn Dolven.

Epost: torunn@larvikhk.no

Østlands Posten: Må ha frivillige