Gruppefinale med fullsatte tribuner – Larvik

Gruppefinale med fullsatte tribuner

Førstkommende lørdag skal Larvik og Györ ut i en fight som kan avgjøre hvilket av de to lagene som tar den attraktive førsteplassen i gruppe 2. Vinneren av gruppen møter nummer fire i den andre hovedrundegruppen.

To poeng = gruppeseier

Larvik vinner gruppen med seier mot Györ. Da vil Larvik ha et firepoengs forsprang på ungarerne, med to runder igjen å spille. Dersom Györ klarer å tette en slik luke på i løpet av de to siste rundene vil Larvik allikevel rangeres foran via bedre resultater i innbyrdes oppgjør. Dersom bortelaget skulle gå seirende ut av oppgjøret vil de ha overtaket inn mot de to siste kampene.

Fullt hus!

Billettsalget til kampen har holdt et rekordtempo til denne kampen. Kampen er i praksis utsolgt for sitteplasser. Tirsdag kveld klokken 1900 var det kun noen få enkeltseter på felt N og O som fortsatt ikke var solgt.

Ståplassbilletter

Vi har lagt ut et solid antall ståplassbilletter for salg til denne kampen. I den kategorien er det fortsatt mange ledige billetter. Så dersom du vil oppleve dette dramaet på nært hold bør du bestille din billett så kjapt du bare kan.

Larvik-Györi Audi ETO KC, lørdag 28. februar kl.1830.