Anja-show i Oppsal Arena – Larvik

Anja-show i Oppsal Arena

Oppsal var friskest i innledningen av kveldens oppgjør mot Larvik i Oppsal Arena. Larvik kviknet til etter noen minutter da Anja Hammerseng-Edin kom inn fra benken. Anje skapte liv i et angrepsspill som var noe stillestående før hun kom på banen. Hun ble helt fortjent kåret til Larviks beste spiller i kveld. Ble også Larviks toppscorer med 10 mål foran en meget sikker Linn-Kristin Riegelhuth Koren som satt inn 8 baller i Oppsal-målet.

Det tok litt over et kvarter før Nora Mørk ga Larvik ledelsen for første gang. Derfra var det aldri noen tvil om hvilket lag som skulle vinne. Etter åtte minutter av andre omgang ledet Larvik med åtte mål. Det var den største ledelsen Larvik hadde i løpet av de 60 minuttene. Etter det kom Oppsal aldri på skuddhold igjen.

Førstkommende lørdag forventer vi å se et langt livligere Larvik-lag i den viktige gruppefinalen mot Györ. Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er klar på hva som må til for at laget skal kunne nedkjempe det ungarske storlaget.

-Vi må vise en helt annen fighterinnstilling fra start og ha langt mer nøyaktighet i alt av spill dersom vi skal stå igjen som gruppevinnere på lørdag, forteller Ole Gustav Gjekstad etter kampen. Når det er sagt så har jeg så absolutt tro på at vi skal klare nettopp det.