Landslaget til Frankrike – Larvik

Landslaget til Frankrike

Håndballjentene skal i aksjon for første gang siden EM-trofeet ble med hjem til Norge i desember. Nå er det en ny Golden League-runde som står på programmet. Turneringen spilles i Frankrike med vertsnasjonen, Danmark og Polen som motstandere.

Samlingen varer fra den 16.-23. mars. Landslagsledelsen har tatt ut 14 spillere i troppen, her skal to navn tilføyes på et senere tidspunkt. Larviks bidrag blant de 14 er Nora Mørk, Linn- Kristin Riegelhuth Koren og Sanna Solberg. Som man ser av motstanden vil turneringen inneholde et par Larvik-spillere til. Sandra Toft er tatt ut i den danske troppen og Alina Wojtas sitt navn er å finne i den polske troppen. Det norske rekruttlandslaget reiser på samling i Portugal. I den troppen er Thea Mørk og Alma Hasanic tatt ut. Alma reiser ikke på den samlingen og vil bli erstattet.

Her er de 14 utvalgte:

1 Kari Aalvik Grimsbø Györ Audi ETO KC
2 Betina Riegelhuth Storhamar IL
3 Emilie Hegh Arntzen Byåsen Elite
4 Veronica Kristiansen Glassverket IF
6 Heidi Løke Györ Audi ETO KC
9 Nora Mørk Larvik HK
10 Stine Bredal Oftedal Issy Paris
12 Silje Solberg Team TVIS Holstebro
14 Malin Aune Oppsal IF Handball
18 Linn-Kristin Riegelhuth Koren Larvik HK
20 Maja Jakobsen Storhamar IL
23 Camilla Herrem HCM Baia Mare
24 Sanna Solberg Larvik HK
26 Pernille Wibe Issy Paris
Ytterligere 2 spillere vil bli tatt ut til troppen før avreise.

Kamprogrammet til Norge ser slik ut:

Torsdag 19. mars kl. 1800 Norge- Polen

Lørdag 21. mars kl. 1800 Norge- Danmark

Søndag 22. mars kl. 1600 Norge Frankrike

Kampene sendes på TV2 Sportskanalen/Sumo