Alma Hasanic på samling med Montenegro – Larvik

Alma Hasanic på samling med Montenegro

Alma Hasanic har lyst til å spille landslagshåndball. Nå vurderer hun å søke den utfordringen i Montenegro. Alma er født i Sije i Bosnia og har i dag norsk og bosnisk pass, men et stykke ut på morsiden av familien finner man montenegrinske aner.

Alma har spilt en rekke yngrelandskamper for Norge, men kun en seniorlandskamp. Nå er hun ønsket av Montenegros suksesstrener Dragan Adzic som blant annet har ledet nasjonen til OL-sølv og EM-gull.

-Tanken min er at jeg skal reise ned og delta på deres neste samling som starter mandag 16. mars. Der vil jeg se litt på forholdene, samt sjekke ut hvordan ting foregår i praksis før jeg tar det endelige valget.

Alma forteller at dette er en prosess som har pågått en god stund og at hun har veldig lyst til å gjennomføre skiftet.

-Så langt har jeg svart at jeg vil komme ned for å ta en prat om dette, men sannsynligheten for at jeg velger et skifte er ganske stor. Jeg har veldig lyst til å ta denne utfordringen, avslutter Alma.