Larviks seiersrekke fortsetter – Larvik

Larviks seiersrekke fortsetter

Larvik leverte en andre omgang i superklassen mot Viborg i ettermiddag. De hvite og røde lå under med to mål til pause, 12-14. Noen få minutter ut i andre omgang var det snudd til ledelse 18-14. Derfra og ut var det kun Larvik det dreide seg om i Viborg Stadionhall. Hallen der Larvik aldri hadde vunnet en enste kamp tidligere. Larvik vant til slutt 29-23.

Seks avgjørende minutter

Det var god stemning i hallen da lagene gikk til pause. Drøye seks minutter etter pause var det stillhet og frustrasjon som preget stemningen. Først hadde Nora Mørk redusert til 13-14. Rett etter det fikk Larvik en 7-meter og Viborg en utvisning. Banens beste spiller Linn-Kristin Riegelhuth Koren satt den sikkert i mål og lagene var like langt. Linka scoret nok et mål, deretter fulgte Thea Mørk, Alina Wojtas og Nora Mørk opp med nye scoringer. Da var 12-14 blitt til 18-14 til Larvik.

Det rykket klarte ikke vertene å svare på og kom aldri på skuddhold av Larvik igjen.

Linka i storslag

Larviks store spiller i kveld ble Linn-Kristin Riegelhuth Koren. Sikker fra kant, sikker på kontra og bombesikker fra 7-metersmerke. Linka ble kampens toppscorer med 9 mål.

Etter vår mening er alle som følger Larvik og det norske landslaget denne sesongen i ferd med å bli vitne til Linkas beste sesong noen gang. Det sier ikke lite, for jenta ble faktisk kåret til verdens beste håndballspiller i 2009.

Larviks sesong ser også ut til å bli en av de sterkeste gjennom tidene. Larvik har så langt i sesongen spilt 35 kamper og vunnet alle.

Nå håper vi at publikum løser billett til lørdagens kamp mot Sävehof . Kampen har ingen betydning for utfallet av Hovedrunden, men det hadde vært veldig hyggelig om disse fantastiske jentene kunne få gleden av å avslutte Hovedrunden foran et fullsatt Arena Larvik. Det fortjener de!