Linka i 3000 – Larvik

Linka i 3000

Linn-Kristin Riegelhuth brukte 20 minutter på å bryte den magiske grensen på 3000 scoringer for Larvik Håndballklubb. Da kampen var over hadde Larvik vunnet 33-18 og Linkas total økt til 3003.

-Det er en fantastisk prestasjon, forteller Larviks trener Ole Gustav Gjekstad rett etter kampen. Selv synes jeg at jeg hadde spilt i en evighet for Sandefjord da jeg rundet 1000. Jeg håper på minst tusen mål til i Larvik-trøye før hun gir seg, avsluter Gjekstad.

Vilde Ingeborg Johansen spilte en imponerende kamp som inneholdt syv scoringer, det er personbeste, og mye godt forsvarsspill. For det ble hun ble belønnet med tittelen Larviks beste spiller.

-Det var veldig artig å se Vilde i aksjon i kveld, forteller Ole Gustav. Gode mottak, god skyting, i tillegg til syv baller i nettet ble det også noen syvmeterskast i vår favør . Hun spiller også tøft og med stor autoritet bakover,

Kvelden ga oss også et gjensyn med Frida Bjaaland. Hun har vært borte fra håndballbanen i 15 måneder. Jenta med et av landets hardeste skudd banket inn to baller i målet på de drøye 10 minuttene hun var på banen. Ei som vet hva det vil si å være satt på sidelinjen med kneproblemer heter Nora Mørk. Hennes kommentar fra benken da Frida scoret sitt første mål var meget passende.

-Herregud, jeg får rett og slett gåsehud på armene, så deilig å se.