Feilfritt! – Larvik

Feilfritt!

Med seier 25-17 mot Sävehof i den siste kampen i Hovedrunden kan dagens utgave av Larviks HK kan nå skryte av å ha satt en aldri så liten klubbrekord i Champions League-sammenheng.

Tolv kamper er spilt i Gruppespill og Hovedrunden. Det har resultert i tolv seire. Det klarte man ikke engang i den sesongen som ble kronet med tittelen.  Så langt i sesongen har Larvik spilt 37 kamper og vunnet samtlig. Den rekka blir ikke lett å slå.

Selve kampen mot Sävehof fikk en treg start. Det tok 25 minutter før Larvik så sitt snitt til å lage en luke. De siste minuttene av omgangen ble vunnnet 4-0, noe som ga pauseledelse 12-8.

Larvik avgjorde kampen i løpet av de første 10 minuttene av andre omgang da ledelsen ble økt fra 12-8 til 18-9.

Timålscorer Nora Mørk og målvakt Sandra Toft fremstod som de to mest markante skikkelsene ute på banen i kveld, der førstnevnte stakk av med tittelen som banens beste spiller.

Kampen ble definitivt også en opptur for Linn Jørum Sulland. Etter en lang skadeperiode ser det ut til at formen er stigende. Fire flotte «kuler» fra distanse, krydret med noen fine innspill vitner om at hun har noe på gang.

Samtidig ble det spilt en meget viktig kamp i en annen hall i Europa. I Skopje vant hjemmelaget Vardar 28-27 over Dinamo. Det betyr at Thüringer blir nummer fire i gruppe 1 og Larviks motstander i kvartfinalene i april.

De spilles 4.-5. april med retur 11.-12. april. Larvik starter på bortebane.