Kvartfinalelagene er klare – Larvik

Kvartfinalelagene er klare

I går ble det kjent at Larvik får tysk motstand, HC Thüringer, i kvartfinalene i Champions League. Søndag falt resten av brikkene på plass.

I Larviks gruppe kjempet tre lag om tredje og fjerdeplassen. De gikk til Baia Mare og Viborg. Baia Mare slo Viborg 32-22 søndag. Metz kunne passert Viborg med det krevde seier mot Györ, og det var de ikke i nærheten av å klare. De tapte 27-20 i egen hall. Metz og Sävehof er ferdig med den internasjonale sesongen.

I den andre gruppen endte tre lag på 11 poeng på plassene bak suverene Buducnost. Den innbyrdes tabellen ga Dinamo andre plassen etterfulgt av Vardar og Thüringer. HC Leipzig og Krim endte på de to siste plassene og er også ferdige med sesongen ute i Europa.

Kvartfinalene spilles helgene 3.-5. april og 10.-12. april. Her er oppsettet:

Thüringer Larvik
Viborg Buducnost
WHC Vardar Györi Audi ETO
Baia Mare Dinamo