Jubelkveld i Arena – Larvik

Jubelkveld i Arena

Først ble Byåsen beseiret 39-21- deretter var det tid for medaljer og trofé.

God kamp- god stemning

De 1032 tilskuerne som la turen innom Arena Larvik fikk god valuta for pengene, for de fikk se et opplagt Larvik som ville avslutte Grundigliga-sesongen på hjemmebane på en skikkelig måte. Publikum lot seg villig begeistre, og aller høyest lød jubelen da Mari Molid satt inn sitt første mål for Larvik etter 22 minutter av andre omgang.

Larviks spillere bidro godt i feiringen av scoringen til Mari. Hun mottok stående applaus fra hele benken, fra en gjeng som som om hvor mye jobb som må legges ned utenfor banen i løpet av et års skadefravær.

Byåsen_2
Her scorer Mari Molid sitt første mål for Larvik

Larvik holdt konsentrasjonen i samtlige 60 minutter i kveld- det sørget for at avstanden mellom lagene til slutt ble på 18 mål. Til pause ledet Larvik 17-9.

Alma Hasanic stod samtlige minutter og svarte med en kjempekamp. For det ble hun belønnet med tittelen som banens beste spiller.

Av utespillerne var det mange som utmerket seg på en positiv måte i kveld. Linn Jørum Sulland fortsetter fremgangen. Hun delte rollen som kampens toppscorer med lagvenninne Anja Hammerseng-Edin- begge med 7 mål. Sanna Solberg fulgte tett etter med sine 6 scoringer.

Medaljeseremoni

Etter kampen delte håndballpresident Karl Arne Johannessen ut medaljer til spillere og ledere til stor jubel fra publikum og de involverte. Flere av spillerne satt et solid personlig preg på mottakelsen, på hovedbildet ser vi Linn-Kristin Riegelhut Koren med sitt varemerke «reka». Hun har blitt norsk seriemester 11 ganger og er sammen med Karoline Dyhre Breivang (10),  Tine Rustad Albertsen (11) og Tonje Larsen (16) de i dagens stall som som står oppført med tosifret antall. Førstegangsvinnerne Sandra Toft, Sanna Solberg, Alina Wojtas og Marit Malm Frafjord har mildt sagt en jobb å gjøre dersom de skal ta igjen Tonje!

Her er gjengen som har jobbet hjem klubbens 17. seriemesterskap (Isabel Blanco og Sandra Toft er også mestere, men var ikke tilstede da bildet ble tatt).

Seriemestere_14_15

HUSK!

Larvik- Thüringer HC, lørdag 11. april kl. 1830 i Arena Larvik 

billetter