Møter Thüringer med respekt – Larvik

Møter Thüringer med respekt

Larviks målvakt Sandra Toft aksepterer at hennes lag er favoritter i oppgjørene mot Thüringer, men tar på ingen måter noe på forskudd.

-Vi må selvfølgelig akseptere at vi blir holdt som favoritter til å gå videre i turneringen, sier Sandra Toft i et intervju gitt til EHFCL.com, men vi har stor respekt for THC som har et meget godt og erfarent lag og som har gjort det veldig bra så langt i Champions League.

Unge Toft har latt seg imponere av Thüringer denne sesongen, spesielt av kampene de har spilt på hjemmebane i Nordhausen.

-Vi registrerer at de er spesielt sterke på egen hjemmebane, hvor de har støtte fra et meget entusiastisk publikum. Denne gangen er det fire omganger som teller, så vi er ute etter et godt utgangspunkt før kampen i Larvik neste lørdag. Når det er sagt, er seier et meget godt utgangspunkt foran neste helgs kamp.

Sandra ser ikke favorittstempelet som noe problem. Så langt har hun og Larvik vunnet alle kampene i inneværende sesong.

-Det ville være helt feil å ikke akseptere vår status som favoritter før disse kampene. Jeg har stor tro på at vi kan vinne dette over to kamper. Det ville bety alt for oss, det å ta oss til MVM EHF FINAL4 i Budapest i mai, avslutter Toft.