Godt utgangspunkt etter bortekampen – Larvik

Godt utgangspunkt etter bortekampen

-men ingenting avgjort

Larvik HK fortsetter seiersrekken. I ettermiddag økte kontoen med en til, totalt 40 på rad. Thüringer måtte se seg beseiret med 29-26 i egen hall. Det gir et godt utgangspunkt, men tre mål i håndball er for ingenting å regne.

-Jeg er alltid fornøyd med seier på bortebane i Champions League, forteller Ole Gustav Gjekstad etter kampen, men det gjenstår fortsatt 60 viktige minutter i Larvik neste lørdag. Vi er på ingen måte klare for avansement etter den første kampen.

Kampen åpnet i et meget hektisk tempo hvor målene rant inn i begge ender de første 10-12 minuttene.

-Vi er litt for myke i forsvarsspillet vårt innledningsvis, forsetter Gjekstad. Det ble langt bedre etterhvert og da vokste også Sandra (Toft) inn i kampen, men da det skjedde tapte vi oss litt i angrepsspillet. Vi var litt for glad i ballen noe som gikk utover tempoet vårt i det etablerte angrepsspillet. Seier på bortebane er dog det viktigste, selv om jeg skulle ønske at vi kunne holdt den seskmålsledelsen vi opparbeidet oss i andre omgang. En god treningsuke nå, med det vi lærte av kampen i dag vil forhåpentligvis gjøre oss godt.

I andre omgang holdt hele larvikbenken pusten da Alina Wojtas smalt i bakken etter å ha banket inn en viktig scoring. Hun ble liggende lenge på gulvet og måtte ha hjelp ut av banen.

-Alina fikk en smell i kneet ved landing. Nå håper vi for vår, men først og fremst Alina sin skyld at det ikke er noe altfor alvorlig. Det er uansett for tidlig å stille noen form for diagnose i kveld. Den må vente med til vi kommer hjem.

Førstkommende lørdag spilles returoppgjøret i Arena Larvik kl.1830. Her trenger jentene støtte. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter til kampen.