Alina Wojtas ute med korsbåndskade – Larvik

Alina Wojtas ute med korsbåndskade

Alina Wojtas må belage seg på en lang periode på sidelinjen etter at MR-undersøkelsen hennes viste at fremre korsbånd i venstre kne er røket.

Alina ble utsatt for en voldsom takling da hun banket inn et hoppskudd tidlig i andre omgang under kampen mot Thüringer sist lørdag.  Landingen etter skuddet ble i tøffeste laget for kneet.

I tillegg til korsbåndskaden er indre sidebånd delvis skadd. Det positive oppe i det hele er at at det ikke er tegn til skade på leddet for øvrig.

-Det er først og fremst veldig leit for Alina, men selvfølgelig også for laget, forteller Ole Gustav Gjekstad. Alina har levert en meget god sesong i sitt første år i klubben. Nå skal vi sørge for at hun får all den hjelpen hun trenger for å komme tilbake på banen så kjapt som mulig.

-Det er utrolig trist at dette skulle skje nå som alt skal avgjøres, men når det er sagt kom det ikke akkurat som noen overraskelse. Alina har blitt utsatt for slike taklinger gjennom hele sesongen, både ute og hjemme, hvor det i de fleste tilfeller ikke en gang har fulgt en bestrafning. Høyreiste, store spillere bedømmes dessverre etter et annet regelverk, avslutter Gjekstad.