Må hente inn seks mål – Larvik

Må hente inn seks mål

Det er i sluttspillet det skjer; for andre år på rad taper Larvik en semifinalekamp.

I fjor var det Tertnes som vant i Arena Larvik etter at Larvik mer eller mindre hadde avgjort det hele på bortebane noen dager før. Forskjellen nå er at Larvik tapte den første kampen. Vipers vant fortjent 31-25 foran snaue 1600 elleville tilskuere i Aquarama.

Nå må Larvik hente inn hele seks mål for å ta seg til sin ellevte sluttspillsfinale på rad.

Kampen var jevnspilt gjennom hele første omgang, med et duellvillig Vipers som det førende laget. Larvik slet med å få tak på Vipers sine bakspillere, som ble ledet av en meget god Kristine Lunde Borgersen.

Fremover på banen var det kun Nora Mørk og Linn Jørum Sulland som lyktes over tid. De to stod bak ni av Larviks tretten scoringer før pause.

Larvik åpnet best i andre omgang og tok seg fra 13-15 til 17-17 i løpet av noen få minutter. De fleste trodde nok at Larvik ville overta taktpinnen derfra, men det skjedde ikke. Vipers tok over styringen og kunne styre inn til en overraskende seksmålsseier.

Tirsdag spilles returoppgjøret i Arena Larvik. Kampen starter kl. 1900. Det er gratis inngang på kampen. En ting er sikkert; jentene trenger all den støtten de kan få fra tribunen for å nå en ny sluttspillsfinale. Vi får garantert se en meget revansjesugen gjeng som vil gi alt de har for å ta igjen Vipers.