Kort prosess! – Larvik

Kort prosess!

Larvik slo ikke uventet hardt tilbake mot Vipers i returoppgjøret i Arena Larvik i kveld. Kampen endte 31-18 og med det er Larvik klare for en ny sluttspillfinale mot enten Glassverket eller Byåsen.

Praktfull første omgang

Vipers forsøkte seg med den samme defensive taktikken som sist med frimerke på Nora Mørk fra start. Supertente og bevegelige Larvik-jenter knuste det forsøket tidlig. Mørk, sammen med meget bevegelige Anja og Gro Hammerseng-Edin i backrekka satt opp et helt annet tempo enn på søndag. Det hang ikke Vipers med på i mer enn fire minutter. Larvik gikk fra 4-4 til pauseledelse 21-7. På det tidspunktet hadde Nora Mørk scoret like mange mål som Vipers.

Blikket rettet mot Budapest

Larvik strakk ledelsen til 24-7 i innledningen av andre omgang. Deretter forsvant noe av intensiteten i spillet. Vipers fikk kuttet ned fra 17 mål bak til 13 da dommerne blåste av kampen. Omgangen ble ellers preget av mange bytter hos Larvik. Det med tanke på at det venter langt tøffere oppgaver i slutten av uken og da er det viktig at Larvik-jentene stiller med så friske ben som mulig.

Semifinalekampen mot Dinamo Volgograd på lørdag blir nok en langt tøffere test enn kampen i kveld.

Larvik møter vinneren av kampen Glassverket-Byåsen i finalene. De spilles 13. og 20. mai og Larvik har hjemmekamp til slutt. Den kommer dessverre ikke til å bli spilt i Arena Larvik. Den er rigget til eksamen hele uken. Runarhallen er pr. dato det mest sannsynlige kampstedet.

Årsaken til at kampen må flyttes ut av byen er at man trenger enn hall hvor det tekniske ligger tilrettelagt for TV. Der er Runarhallen det nærmeste alternativet.