-Fortsatt litt aggresjon igjen i kroppen – Larvik

-Fortsatt litt aggresjon igjen i kroppen

Tirsdag ettermiddag gjennomførte Larvik den første fellestreningen etter finaletapet i Final4 mot Buducnost sist søndag. Man kunne kanskje tro at det var en litt resignert gjeng som skulle forberede seg til kveldens første finalekamp i sluttspillet mot Glassverket, men så var ikke tilfelle.

Finalekampen på søndag ble en temmelig hard og til tider brutal batalje, legg til en semifinale dagen før, så forstår man raskt at jentene var gjennom en krevende helg både fysisk og mentalt. Da skulle man kanskje tro at noen kunne trenge litt hvile denne uken.

-Vi ymtet litt frempå at noen av de som spilte veldig mye i helgen kanskje burde hvile litt i den første finalekampen, men det ble kontant avvist fra samtlige, humrer Tor Odvar Moen da han skal beskrive tilstanden i troppen.

-For å si det slik, det kunne nok virke som det var en del aggresjon igjen i gjengen etter helgen. Da kan jo dette være en fin anledning til å få «lettet litt på trykket».

Kveldens motstander Glassverket har hatt en formidabel utvikling etter at de rykket opp til eliten for tre sesonger siden. Den første sesongen endte laget på en 8. plass. Sesongen etter ble det en 6. plass, før de i år kapret andreplassen og sølvmedaljene i Grundigligaen. I Glassverket kalles de to finalekampene for den «uvirkelige finalen».

Klubbens trener Kenneth Gabrielsen gleder seg stort til oppgjøret i Drammenshallen onsdag kveld.

-– Jeg håper at mange har lyst til å se oss spille en historisk sluttspillfinale i Drammenshallen. I tillegg hadde det vært gøy om vi kunne stå fram og vise at vi er ganske flinke i håndball vi også. Jeg håper det blir en fin match, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

– Det må være attraktivt å komme og se på det galleriet av stjerner som Larvik har, blant annet en av verdens beste spillere i øyeblikket, Nora Mørk, sier Gabrielsen.

Returkampen spilles i Runarhallen onsdag 20. mai kl.1900. Arena Larvik er opptatt som eksamenslokale den uken, derfor ble Larvik nødt til å søke utenbys da det er påkrevd at kamphallen må ha lagt ting til rette for TV / Sumo. Da ble Runarhallen det nærmeste og beste alternativet.

Glassverket-Larvik, onsdag 13. mai kl.1900 i Drammenshallen. Se kampen på TV2 Sumo.