Blue Vipers Cup i Kristiansand – Larvik

Blue Vipers Cup i Kristiansand

I dag spiller Larvik sesongens første treningskamp mot Vipers i Blue Vipers Cup i Aquarama i Kristiansand. Lørdag er det de danske visemesterne fra Team Esbjerg som utgjør motstanden motstanden.

Turneringen startet torsdag kveld med kamp mellom Vipers og Team Esbjerg. Sørlendingene holdt godt følge med det danske topplaget, som blant annet har Emily Stang Sando og Betina Riegelhuth i sin stall, men måtte til slutt se seg slått med to mål, 33-31.

Larvik møter som nevnt tidligere Vipers i kveld, med kampstart kl.1930 og Team Esbjerg lørdag kveld til samme tid.

Larviks nye hovedtrener Tor Odvar Moen gleder seg til å komme i gang med kamper.

-Det er nok flere enn meg som gleder seg til å komme i gang. Vi har hatt en lang pause fra håndballen. Den ble først plukket opp igjen på mandag. Noen må dog vente noen uker før de er klare til å delta for fult i håndballaktivitet, men det betyr bare mer verdifull spilletid på de øvrige.

-Vi må bruke kampene til å komme skikkelig i gang håndballmessig. Vi har noen nye ansikter som skal i aksjon, som skal spille seg inn i våre systemer.

Larvik reiser til Kristiansand med følgende tropp:

01 Sandra Toft
04 Marit Malm Frafjord
07 Mari Molid
08 Karoline Dyhre Breivang
09 Nora Mørk
12 Alma Hasanic
13 Vilde Ingeborg Johansen
14 Kristine Breistøl
18 Hanne Svela
21 Helene Glemming
22 Sanna Solberg
24 Amanda Kurtovic
25 Jenny Osnes Græsholt

Det betyr at det drøyer litt før vi får se Gro og Anja Hammerseng-Edin og Thea Mørk, samt langtidsskadede Alina Wojtas og Frida Bjaaland i aksjon. Kristine Breistøl spiller kun i en av kampene.