Bunnsolid åpning mot Skrim – Larvik

Bunnsolid åpning mot Skrim

Søndag var det duket for serieåpning mot Skrim Kongsberg på hjemmebane. Larvik-spillerne viste svært gode takter fra start. Det defensive spillet holdt høyt nivå, og sammen med Sandra Toft som voktet målet i første omgang slapp laget kun inn ett mål i kampens første tyve minutter.

Etter en god forsvarsoppvisning og 16-5 til pause ble annen omgang en målfest hvor hjemmelaget scoret hele 22 mål.

Laget framsto som et hardtarbeidende kollektiv i begge ender av banen og det var gledelig å se bredden i mannskapet.

Et av kampens høydepunkt var en frekk flyver mellom søstrene Mørk som resulterte i scoring. Amanda Kurtović er tilbake i Larvik-drakt og viste at hun akter å være en viktig brikke denne sesongen.

Kristine Breistøl ble kåret til banens beste spiller etter å ha banket inn seks fine mål.

Hanne Svela og Lena Løwe som er hentet opp fra egne rekker fikk sin debut i sluttminuttene, hvilket innebar at samtlige spillere fikk tid på parketten i søndagens oppgjør.

Trener Tor Odvar var godt fornøyd med jentenes prestasjoner i første kamp.

– Spillerne var fokuserte og skarpe fra første minutt. I tillegg er jeg godt fornøyd med at spillerne som kom inn fra benken underveis i kampen meldte seg på umiddelbart, sa Moen.

Mål: Nora Mørk 10, Kristine Breistøl 6, Thea Mørk 5, Sanna Solberg 5, Amanda Kurtović 4, Gro Hammerseng-Edin 3, Vilde Ingeborg Johansen 2, Mari Molid 2, Jenny Græsholt 1.