Håndballfest i FolloTrykk Arena – Larvik

Håndballfest i FolloTrykk Arena

Drøye 1100 store og små tilskuere laget en flott ramme rundt oppgjøret mellom Nordstrand og Larvik i kveld. Vi tror faktisk at de fleste heiet på bortelaget, i alle fall den yngre garde som var møtt opp i et stort antall.

En kamp Larvik vant 32-15 etter en suveren andre omgang, som for øvrig ble avsluttet med en Anja-spesial- flyver med backhand.

Larvik leverte to vidt forskjellige omganger i Follo Trykk Arena. Første omgang ble preget av litt vel tregt angrepsspill. Bakover var det bunnsolid, noe pauseresultatet var et bevis på, 12- 8 i Larviks favør.

I andre omgang stupte Larvik ut av blokkene og straffet Nordstrand med 10-0 i løpet av et snaut kvarter. Marit Malm Frafjord og Gro Hammerseng-Edin låste igjen bakover, samtidig som tempoet med ball ble skrudd opp med mange knepp.

-Vi bruker litt tid i 1.omgang på å komme ordentlig i gang med angrepsspillet, men står bra i forsvar sier Gro Hammerseng-Edin.

-Andre omgang spiller vi råbra begge veier, jeg synes det er gøy at så mange melder seg på og at vi viser at vi har mange spillere å spille på. Det var utrolig bra stemning i hallen i dag – det føltes som om vi var på hjemmebane.

Spilletiden ble fordelt på mange i kveld. Samtlige kan være fornøyde med bidraget. Amanda Kurtovic ble fortjent kåret til banens beste av en jury i hallen. Sandra Toft og Alma Hasanic tok en omgang hver i målet- begge stod til laud og vel så det. Nora Mørk fikk en smell i en finger i første omgang, men kom tilbake i andre omgang og var meget god.

-Jeg er veldig fornøyd med det jentene leverte på banen i dag, forteller Tor Odvar Moen til larvikhk.no.

-Vi har hatt et sterkt fokus på forsvarsspillet den siste perioden. Det så vi resultatet av i dag. Jentene stod på skikkelig bakover. Etter pause var vi i tillegg veldig gode i den offensive delen. Det er alltid deilig å avslutte en kamp på topp.

Søndag skal Larvik i aksjon på hjemmebane. Da er det topplaget Vipers Kristiansand som står for tur.

Kampen starter kl.1700 i Boligmappa Arena Larvik.

Larviks målscorere: Nora Mørk 9, Amanda Kurtovic 8, Marit Malm Frafjord 4, Anja Hammerseng-Edin 4, Sanna Solberg 3, Vilde Ingeborg Johansen 2, Kristine Breistøl 1, Jenny Osnes Græsholt 1