Larvik spilte ut Vipers – Larvik

Larvik spilte ut Vipers

Nora Mørk ble klubbens ellevte 1000-målscorer gjennom tidene og Amanda Kurtović scoret dusinet fullt da Vipers ble beseiret 29-20 søndag.

Larvik Håndballklubb tok kommandoen fra start og hadde ingen problemer med å spille ut Vipers i søndagens kamp i Grundigligaen.

Vipers var før sesongen tippet på topp, men tipp topp spill fra Larvik satte sørlendingene på plass.

– Det er gøy å spille på et lag med så mange gode spillere. Jeg spiller med verdensstjerner, det hjelper det. Vi spiller hverandre gode og jeg får mange fine utspill. Krysningsspillet fungerer og i dag setter jeg en del straffer også, sier en fornøyd Amanda Kurtović.

Tor Odvar Moen var naturlig nok fornøyd med de to på høyresiden, men klubben hadde også trent på 5:1 i forsvar, som fungerte godt.

– Vi spilte 5:1 fra start på veldig, veldig lenge. Vi trente intensivt på det på fredag og det synes jeg vi fikk til veldig bra. Det var litt fint å se at vi kan bruke det også i andre kamper. Jentene jobbet godt og de følte at de kommuniserte nesten bedre enn i 6:0, så det var jeg veldig fornøyd med. Det er gøy å se at Amanda er så frisk som hun er. Hun gjennomførte en kjempekamp, men som lag bommet vi litt for mye på klare sjanser. Vi var veldig fornøyd med hvordan vi løste oppgavene vi hadde på forhånd, men burde nok ha vunnet med 5-6 mål større margin, sier Moen.

PS! Vilde Ingeborg Johansen og Thea Mørk ble fredag tatt ut i rekruttlandslagets tropp som skal spille kamper i Danmark 8. og 9. oktober.

Foto: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN
Foto: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN