Runder 30 000 scoringer – Larvik

Runder 30 000 scoringer

Larvik Håndballklubb har scoret 29 993 mål siden klubben ble stiftet. Hvem setter den sjuende scoringen i kampen mot Rælingen onsdag?

Amanda Kurtović scoret klubbens mål nummer 25 000. Hun er tilbake denne sesongen, kanskje det blir henne igjen?

Amanda har vært i scoringsform i det siste. Hun scoret 12 hjemme mot Vipers, fulgte opp med ni mot Molde før de to EM-kampene, der hun scoret seks mot Hviterussland og ble banens beste og scoret ytterligere fire mot Litauen.

Dermed er det er ikke helt usannsynlig at nettopp hun skal treffe jubileumsmålet igjen, men det er ikke nødvendigvis den som scorer flest som treffer jubileumsscoringen.

Rælingen kom inn som erstatning da Storhamar ikke fikk eliteserielisens foran denne sesongen. Romerikingene tapte for Halden i opprykkskvalifiseringen, og fikk dermed tilbud om den ledige plassen. Laget har gjort en bra åpning i serien og står med seks poeng etter fem kamper. Foran kampen mot Larvik sliter klubben med skader og sykdom.

Larvik startet med tre minuspoeng denne sesongen. Det er første gang klubben opplever det etter at poengtrekk ble innført som en del av eliteserielisens-ordningen i 2007/08. Inntil denne sesongen hadde klubben alltid fått lisens uten anmerkning, men på grunn av underskuddet i regnskapet for 2014 ble det foran denne sesongen ilagt tre poengs trekk.

Derfor er Larvik på tredjeplass på tabellen etter seks serierunder, poenget bak Tertnes og to poeng bak Glassverket.

Larvik–Rælingen, onsdag 14. oktober kl. 18.30.