Comeback fra Tine Stange – Larvik

Comeback fra Tine Stange

Tine Stange var tilbake på banen for Larvik på dagen ett år etter at hun skadet seg, da Larvik vant 34-19 over Sola i fullsatte Åsenhallen onsdag.

Rapportene fra Åsenhallen sier at arrangøren fikk utvidet publikumskapasiteten, men likevel måtte stenge dørene ti minutter før kampstart. Sola er tilbake i Grundigligaen etter to sesonger i 1. divisjon og har ikke hatt besøk av Larvik på tre år.

Hjemmelaget, som spiller sin fjerde periode blant topplagene etter at Larvik rykket opp, tok ledelsen fra start og var to mål foran etter 13 minutters spill. 5-3 ble imidlertid til 6-11 ti minutter senere.

Fem minutter før pause kom Tine Stange på banen og fikk også en nettkjenning. Hun fikk bare med seg fire kamper forrige sesong, men nå er hun tilbake. Til pause ledet Larvik 15-9.

Anja Hammerseng-Edin ble toppscorer med sju mål for Larvik mot klubben hun spilte for i to sesonger fra 2002.

– Jeg var ekstremt fornøyd med innsatsen jentene la ned i dag. Vi snakket før kampen om at vi skulle legge sjela vår i det og skaffe oss et godt resultat for å få en god følelse før helga. Jentene jobbet steinhardt gjennom hele kampen og leverte til ståkarakter, sa en fornøyd hovedtrener, Tor Odvar Moen etter kampen.

Lørdag 7. november kl. 18.30 kommer Krim til Larvik i Champions League.

Målscorere for Larvik: Anja Hammerseng-Edin 7, Amanda Kurtović 6 (2), Kristine Breistøl 4, Sanna Solberg 4, Marit Malm Frafjord 3, Jenny Osnes Græsholt 3, Mari Molid 2 (1), Gro Hammerseng-Edin 2, Karoline Dyhre Breivang 1, Vilde Ingeborg Johansen 1, Tine Stange 1.

Det var populært med autografer etter kampen. Larvik-spillerne har ikke spilt kamp her på tre år.