Inviterer alle på seriefinalen – Larvik

Inviterer alle på seriefinalen

Larvik Håndballklubbs skjebneuke starter med fri entré mot Glassverket onsdag kl. 19.00 i Boligmappa Arena Larvik. Lørdag gjelder det å få med så mange poeng som mulig til hovedrunden i Champions League.

– Onsdagskampen er ekstremt viktig for oss i og med at vi startet med tre minuspoeng i serien og Glassverket har vært solide. Jeg tror det blir gøy og det er viktig for oss. Ikke noe hadde vært bedre for oss å få stinn brakke. Støtten fra hjemmepublikum kan være en ekstra spiller i blant og det gir så mye energi når så mange heier på oss. Jeg hadde blitt kjempeglad hvis vi fikk masse folk på den kampen, sier lagkaptein Gro Hammerseng-Edin.

Publikum får se de fire VM-uttatte Larvik-spillerne, en montenegrinsk VM-keeper og mest sannsynlig den danske, så her er det mange gode spillere i aksjon.

– Glassverket har flere rekruttspillere og en svensk keeper som har vært inne i det svenske landslaget i det siste. Det er et toppoppgjør. De som bryr seg om håndball må benytte anledningen til å ta turen. Vi har gjort noen gode kamper i det siste, så dette blir gøy. Det er ikke lengre vei enn at vi håper drammenserne også kommer og støtter sitt lag, sier Karoline Dyhre Breivang.

De to håper det blir en håndballfest i Boligmappa Arena Larvik når toppoppgjøret spilles. Det er to sjanser igjen før jul, onsdag mot Glassverket og lørdag mot Baia Mare.

Larviks hovedtrener Tor Odvar Moen er ikke i tvil om at dette er den viktigste uka i høst.

– Vi er nødt til å slå Glassverket for å ha alt i egne hender i forhold til å kunne bli seriemester. Derfor er det artig at vi inviterer alle og håper at folk benytter seg av denne gratismuligheten og støtter oss i den kampen. Det er de to beste lagene som møtes. Hvis det er en seriekamp man skal se hjemme i år er det den. For oss er det Seriefinale med stor S. Vinner vi har vi styringen på serien. Når det gjelder Baia Mare gjelder det å skaffe seg et utgangspunkt for hovedrunden som gjør at vi kan klatre opp noen plasser, slik at vi havner på den øvre delen av tabellen, sier Moen.

Onsdag 18. november: Larvik–Glassverket kl. 19.00. Fri entré i Boligmappa Arena Larvik. Kampen sendes også på Eurosport Norge fra 18.45.

Lørdag 21. november: Larvik–Baia Mare kl. 18.30 i Boligmappa Arena Larvik. Kampen sendes også på Viasat 4 fra kl. 18.00.