Kan rekke kampen – Larvik

Kan rekke kampen

Lørdag avsluttes gruppespillet i Champions League. Larvik møter Baia Mare kl. 18.30 og da gjelder det å ta med seg flest mulig poeng inn i hovedrunden. Nora Mørk og Amanda Kurtović kan rekke kampen.

Krim ryker ut av turneringen etter gruppespillet og resultatene mot klubben fra Ljubljana slettes derfor når de tre andre lagene går til hovedrunden.

Før kampen mot Baia Mare har Larvik de to poengene de fikk da de vant i Romania. Nå håper Larvik-trener Tor Odvar Moen på like fin støtte fra tribunen som mot Glassverket når rumenerne kommer lørdag. Da er målet å få med seg fire poeng inn i hovedrunden, slik at gjestene går inn i hovedrunden uten poeng. Rostov-Don møter Krim i siste kamp fredag og har allerede sikret seg full pott inn i hovedrunden.

Larviks gruppe A slås sammen med gruppe B i hovedrunden. Ferencvaros topper gruppa og det ser ut til at franske Fleury Loiret og tyske Thüringer følger med.

Nora Mørk og Amanda Kurtović satt og heiet på tribunen mot Glassverket. Nå håper Moen på at tiden frem til kamp er nok til at de blir kampklare.

– Det er nødvendig å ha med seg fire poeng inn i hovedrunden for å kunne starte på den øvre del av tabellen når Champions League starter opp igjen i januar, sier han.

Kampen mot Baia Mare er siste kamp før VM. Neste klubbkamp er NM-finalen mot Glassverket i Nadderud Arena 30. desember.