Nora Mørk søker nye utfordringer fra neste sesong – Larvik

Nora Mørk søker nye utfordringer fra neste sesong

Larvik Håndballklubb kan i dag orientere om at Nora Mørk forlater klubben etter årets sesong for å søke nye utfordringer i Gyøri ETO i Ungarn. Larvik har gjennom høsten hatt en god dialog med Nora om kontrakt for neste sesong, men har forståelse for at Nora ønsker ett miljøskifte etter syv år i Larvik Håndballklubb. Nora kom til Larvik som 18 åring og har utviklet seg til å bli en av verdens beste håndballspillere.

«Det er med tungt hjerte jeg forlater Larvik etter syv svært gode år. Det er i Larvik jeg har blitt til den håndballspilleren jeg er i dag, men jeg hadde bare lyst på noen nye utfordringer og oppleve håndballen i et nytt land», sier Nora Mørk. «Før jeg forlater klubben så skal jeg gi alt for at vi vinner både cup, serie og Champions League. Det ville vært en drøm for meg å vinne Champions League gull med Larvik i mai før jeg setter kursen mot Gyør fra neste sesong av» sier Nora.

«Vi må bare ønske Nora lykke til med nye utfordringer fra neste sesong av, men før det skal vi jobbe hardt sammen for å nå de mål vi har satt for inneværende sesong, sier trener Tor Odvar Moen. «Nora er en fantastisk spiller for enhver klubb og har hatt en utrolig utvikling i Larvik. Nora blir selvfølgelig et tap for oss, men Larvik har vært i slike situasjoner før og alltid kommet sterkt ut av det», sier Tor Oddvar Moen.

Nora Mørk har kontrakt med Larvik frem til 1 juni 2016.  Larvik Håndballklubb er klar for NM finale mot Glassverket 30 desember og har kvalifisert seg videre til Champions League hovedrunde hvor de skal møte de beste lagene fra Ungarn, Tyskland og Frankrike fra januar av. Målsettingen for inneværende sesong er å vinne cup, serie og Champions League!