Hektisk da Larvik vant – Larvik

Hektisk da Larvik vant

Alma Hasanic ble skadet da Larvik vant 34-23 over Oppsal onsdag. Cecilie Wick Ullitz hadde åtte minutters eliteserieerfaring og sto de siste 40 minuttene for Larvik.

Snaut ti minutter før pause skadet Alma Hasanic en finger og måtte se resten av oppgjøret fra benken. Fra før har Larvik Sandra Toft ute med hjernerystelse, så tredjekeeper Cecilie Wick Ullitz måtte stå de siste 37 minuttene av oppgjøret.

Ullitz debuterte søndag, da hun fikk de siste minuttene mot Halden i Arena Larvik.

Det var ikke brudd i høyre lillefinger for Alma Hasanic, men fingeren sprakk da den gikk ut av ledd. Fingeren ble sydd like etter kampen og selv er hun optimistisk med tanke på Champions League-kampen mot Thüringer lørdag, ettersom det var grei bevegelighet i fingeren da hun dro hjem etter kampen. For sikkerhets skyld følges fingeren opp med røntgen torsdag.

– Det ble litt hektisk da Alma ble skadet, men Cecilie Wick Ullitz kom opp med noen redninger og klarte seg fint. Vi startet kampen bra og spilte god håndball. Vi burde ha laget 17-18 mål til pause, men fikk roet det ned i pausen og gjorde en strålende 2. omgang. Det var alt i alt en god gjennomkjøring. Vi var litt irriterte etter bommene på klare sjanser i 1. omgang. Etter pause sørget vi for at Cecilie fikk så mye hjelp som mulig av forsvaret, sier Larviks hovedtrener Tor Odvar Moen.

Etter en jevn start, 11-11 til pause og 13-13 noen minutter etter sidebytte, dro Larvik sakte og sikkert fra hjemmelaget i en fullsatt Oppsal Arena, med 1714 tilskuere.

Med to poeng kunne Larvik Håndballklubb også bokføre 1000 poeng på adelskalenderen.

Nora Mørk jubilerte dobbelt, hun rundet 500 scoringer i eliteserien i sin 200. kamp for klubben.

Vilde Ingeborg Johansen spilte sin kamp nummer 100 for Larvik.

Målscorere for Larvik: Nora Mørk 11, Amanda Kurtovic 6, Marit Malm Frafjord 5, Gro Hammerseng-Edin 4, Kristine Breistøl 3, Sanna Solberg 3, Karoline Dyhre Breivang 2.