Sandra Toft tilbake – Larvik

Sandra Toft tilbake

Sandra Toft er klarert for spill mot Fleury Loiret når det lørdag er klart for nye oppgjør i Champions League etter tre ukers pause i turneringen.

Det er sju uker siden hun fikk et skudd i hodet under kvartfinalen i VM.

– Denne uka har hun vært med på alt av håndballtreninger og klart seg bra. Dersom hun takler ukas siste trening like fint som de andre er hun klar, bekrefter Larviks hovedtrener Tor Odvar Moen.

Den forrige hjelmen var ikke godkjent av EHF, men hshop.dk i Aarhus stilte sporty opp og sørget for at en godkjent hjelm blir spesial-levert i god tid til kampen.

Denne helgen møter Larvik franske Fleury for første gang. Fleury Loiret er den sjette franske motstanderen Larvik støter på i e-cupsammenheng. Lagene har aldri møtt hverandre tidligere. Returmøtet 28. februar avslutter hovedrunden. Da vil det også bli klart hvilke lag som møtes i kvartfinalene. Det er veien dit alt handler om nå, fire kamper før slutt.

Larvik har seks poeng, mot Fleurys fire. Rostov-Don har full pott med 12 poeng og ser ut til å ha kontroll på førsteplassen i gruppa. Ferencvaros følger tre poeng etter, og er yterligere tre poeng foran Larvik på tredjeplass. I øyeblikket er det Baia Mare og lørdagens motstander Fleury som kjemper om fjerdeplassen. Nederst ligger Thüringer med kun ett poeng etter seks kamper.

I den andre gruppa er det betydelig jevnere, med kun fire poeng som skiller de fem øverste. Kun Sävehof, uten poeng nederst, ser ut til å være ute av kampen om kvartfinaleplass.

Larvik–Fleury lørdag 6. februar kl. 18.30 i Boligmappa Arena Larvik. Kampen sendes også på Viasat 4, med sendestart kl. 18.00.