Jevnt etter tap – Larvik

Jevnt etter tap

Larvik Håndballklubb hadde muligheten til å distansere Fleury og Baia Mare med seier over de franske jentene, men tap 26-31 gjør at det nå er tre lag med seks poeng som kjemper om to kvartfinaleplasser.

Fleury var i ledelsen stort sett gjennom hele oppgjøret. Kun i en femminutters-periode like før pause var Larvik foran, men det var gjestene som gikk til pause med ledelse 15-14 i en kamp der lite stemte for Larvik-jentene.

Lagkaptein Gro Hammerseng-Edin var skuffet.

– Jeg synes vi var for langt unna i dag. Vi brente for mange klare sjanser, vi hadde kanskje ikke så mange redninger som vi har på vårt beste og det er mange ting i forsvaret vi kunne løst bedre. Vi hadde forberedt oss, men løste det ikke godt nok. Nora scoret 12 mål, all ære til henne som gjorde en superkamp, men hun kan ikke vinne en håndballkamp alene. Som lag var vi langt unna, synes hun.

Sandra Toft kom på banen med hjem drøyt sju minutter etter pause. Hun var tilbake, sju uker etter hun fikk et skudd i hodet i VM-kvartfinalen 16. desember. Hun måtte stå over cupfinalen, to kamper i Champions League og fem seriekamper, totalt åtte kamper.

Baia Mare vant 32-24 hjemme mot Ferencvaros fredag kveld, mens Rostov-Don vant 30-24 over Thüringer tidligere lørdag.

Larvik har igjen to bortekamper av de tre gjenstående kampene i hovedrunden i Champions League. Til helgen er det Thüringer i Tyskland, så hjemme mot Ferencvaros før det hele avgjøres borte mot Fleury 28. februar.

Larviks målscorere: Nora Mørk 12, Marit Malm Frafjord 3, Gro Hammerseng-Edin 3, Tine Stange 2, Amanda Kurtović 2, Anja Hammerseng-Edin 1, Kristine Breistøl 1, Thea Mørk 1, Sanna Solberg 1.