Rotete kamp mot Molde – Larvik

Rotete kamp mot Molde

Larvik vant 37-24 over Molde og fem kamper før slutt leder Larvik fortsatt Grundigligaen med tre poeng ned til Byåsen, som vant 29-19 over Tertnes i Trondheim.

Molde hang overraskende lenge med i kampen. Ti minutter før slutt var Larvik kun fem mål foran, men til slutt endte det med 13-målsseier. Kristine Breistøl ble kåret til banens beste spiller av en jury i hallen.

– Det ble en rotete kamp. Vi er ikke på i det hele tatt de første 50 minuttene. Det ser ut til at vi ikke synes det er så gøy å spille. Det alt for dårlig at det tar så lang tid før vi kommer i gang. Vi skal ikke tillate at Molde ligger kun fem mål bak så langt ut i 2. omgang. Vi skal være mye bedre enn dem, og det synes jeg vi viser i de siste ti minuttene. Vi skulle vært på hele tiden, da hadde det vært mye morsommere å spille også, sier Kristine Breistøl.

De to tidligere Larvik-spillerne Tine Rustad Albertsen og Isabel Blanco skrev i forrige måned kontakt med Molde for resten av sesongen, men ingen av dem spilte ikke mot Larvik. Isabel Blanco satt riktignok på benken, som lagleder. Molde håper at de to kan hjelpe Møre og Romsdals første damelag i eliteserien i håndball til å unngå nedrykk i debutsesongen.

Med ti poeng igjen å kjempe om denne sesongen ligger moldenserne på kvalifiseringsplass, ett poeng foran Skrim og Nordstrand på de to direkte nedrykksplassene, mens det er fire poeng opp til Rælingen på den trygge niendeplassen. I løpet av de fem siste kampene skal Molde møte både Skrim og Nordstrand.

Larviks målscorere: Nora Mørk 6, Sanna Solberg 6, Kristine Breistøl 5 (1), Tine Stange 5, Marit Malm Frafjord 4, Jenny Osnes Græsholt 4, Anja Hammerseng-Edin 3, Vilde Ingeborg Johansen 3, Mari Molid 1 (1).

Vilde Ingeborg Johansen (t.v.) og Kristine Breistøl. Foto: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN
Vilde Ingeborg Johansen (t.v.) og Kristine Breistøl. Foto: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN